I natt blir det bio.

Ja vi fortsätter och hjälper Hj med sin lägenhet. Efter brunchen packade Hj ihop sina saker för nu är julen slut för hans del och Lu åkte till Göteborg till sin flickvän för att fira nyår. Vi har faktiskt inte bestämt något för i år för vi visste inte riktigt vad dom andra skulle göra. Så vi tänkte vi får se vad som händer. Men idag åkte vi till Mio och Hj köpte sin hylla och Bi stannade hemma och pluggade. Vi började med att sätta ihop stolarna och Le satte upp vår gamla fina lampa. Blev så bra i hans kök. Sen var det dags att sätta upp hyllan, trodde vi nej det visar sig att hyllans pinne som hyllplanen ska sitta på är helt sned. De åker iväg och jag stannar kvar och röjer lite. Jag kom just på att jag tycker det är kul att hjälpa andra att inreda. Det blev så bra med den nya hyllan men vi är inte riktigt färdiga, lite småsaker kvar att göra. Rom byggdes inte på en dag. Klockan 23.45 ska vi se star Warsfilmen. Ni får höra imorgon vad jag tyckte om den. Ha en kul fredagskväll ? Kramisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *