När man inte ska ge upp och när man gör bra fynd.

I dag ska vi gå och fixa min telefon, min kära telefon slutade bara att fungera. Den är ca 1 1/2 år gammal så den är ju nästan ny. Det tycker dock inte Apple för dom har en garanti på ett år. I affären försökte dom få oss till att byta operatör och satsa på dom men det var inte Le så pigg på. Så han i butiken sa att vi skulle lämna telefonen där så skulle dom försöka få igång den. Under tiden hamnade vi på Åhléns och där hittade jag ett par handskar som jag har velat ha länge. Åhléns ska lägga ner så det var väldigt rörigt. Jag hittar först en handske och ska precis till att ge upp efter ha rotat i tre lådor, då jag bestämmer mig för att titta i den fjärde lådan som inte innehåller handskar. Jag har tur, jag hittar dom. Sen går vi in i en skoaffär och där hittar jag ett par röda handskar som också måste följa med mig hem.

Nu var det dags att gå tillbaka till affären och få sin dom. Inget bra dom kunde inte få igång den , så nu gick vi till fix my phone. Dom kunde fixa den men det skulle ta tre veckor innan den var klar. Så vi traskar hem och le tar bilen o kör till centrum och lämnar in den. Där skulle det bara ta en vecka. Vilken tur jag håller på att bli tokig. Till något annat jag lovade er att visa den här blomsaken.

Hoppas att det kommer fungera, han har dödat tre växter. Han har ärvt sin mammas gröna fingrar. Nu ska vi äta godis och spela familjekortleken. Vi hörs ?kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *