När jag får personalen på media markt att stanna upp.

Nu tar jag o berättar om tre dagar. Juldagen var en riktig lugn och härlig dag. En sån dag som man behöver ibland. Den dagen äter vi alltid julbord. Vi sitter i flera timmar och pratar och äter. Tyvärr har min mobil gått sönder så jag har inte tagit så många bilder. Efter middagen såg vi filmen sing och Hj laddade sen ner en Singapp som är en karockeapp. Så kul för då satte Hj och Bi igång att sjunga. Gud va Hj kan sjunga bra, men det var extra roligt att höra när dom två sjöng duett. Efter sångstunden blev det grotesco. En kul dag med familjen.

Nästa dag åkte vi till Mio för att hjälpa Hj att titta lite på saker till hemmet. Hj hittade en lampa och en hylla till hallen, men till slut sa vi att vi väntar och åker till fler möbelaffärer. När vi kom ut fick vi ändra våra planer för det var fullständigt trafikkaos, så le sa att vi dödar tiden på media mark. Jag tyckte det var en bra idé för vi skulle behöva några högtalar till tv. När vi går runt där börjar plötsligt ett larm att låta och personalen springer runt som yra höns och vi hjälper även till. Tills plötsligt en väktare kommer fram till mig och säger att det låter från min väska. Då plockar jag upp mitt överfallslarm som har av någon konstig anledning gått igång. Personalen frågar om dom säljer den och en annan säger nej och då säger den tredje att vi borde. Vi tar vår låda och går till kassan . Vi köpte en sonos playbase. Så nu kan vi få musik i alla rum.

Sen åkte vi hem och åt lax och risalamalta . Kvällen avslutade vi med filmen vaino

Det var Bi som valde film, men vilket ljud vi fick till. Hela soffan skakade.

I dag åkte vi iväg igen men nu åkte vi till lännas möbelvaruhus, wow så mycket fint men Hj hade bestämt sig. Först ska vi till bauhause och köpa en borrmaskin och sen åka till Ikea och köpa bord och stolar. Först fikade vi lite sen gick vi o hämtade bord och stolar. Han fick även en växt med sig för vi gav en sån smart sak som han stoppar ner i växten. Den här lilla saken ser till att växten får vatten. Jag kan visa den imorgon. Sen åkte vi hem och hjälpte honom att få bordet på plats, jag satt och väntade i bilen för vi hittade ingen bra parkering. Det tog ett tag,men jag klarar av att vänta för jag säger till mig själv att jag inte ska sitta här hela dagen.

Sen åkte vi hem och åt lite kalkonrester, jag tog laxrester. Sen blev det filmen passenger.

Väldigt bra film. Vi hörs ? Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *