Ett år

I dag har jag bloggat i ett år. Helt otroligt. Jag tror även att det inte är så många dagar som jag har missat att skriva. Varför började jag blogga, ja först tänkte jag starta en företagsblogg. Jag tänkte att hur kul blir det egentligen, så mycket händer det inte i en webbutik att jag kan skriva om det varje dag. Sen började jag tänka på att min dotter har en blogg, så varför skulle inte jag kunna ha en blogg. Jag hade även letat efter en blogg med lite mognare kvinnor och jag hittade ingen. Ni får gärna ge mig tips på bloggare som sagt med lite år på nacken. Dock den största anledningen var att jag har så dåligt minne så när jag gör något roligt vill jag skriva ner det. Det är som en dagbok, sen är det väldigt avkopplande att sätta sig ner och att reflektera hur dagen varit eller bara få skriva av sig . Det kan vara om vad som helst, jag har även börjat testa och göra mer saker sedan jag startade bloggen. Det här är min egen grej, jag bestämmer till 100% och det är en väldigt härlig känsla. Vi är en stor familj, så det är många att tänka och ta hänsyn till men min blogg är bara MIN❤️. Vad ska hända nästa år, ja det vet jag inte förutom att jag ska fortsätta skriva i min blogg. Jag ska försöka på att bli bättre på att ta bilder,ge er fler bra tips, nyheter från företaget och att helt enkelt bli bättre på att skriva. Jag vill även lära att känna fler bloggar och få lära känna er som läser min blogg. Nu ska jag sätta mig och dricka en varm kopp te och njuta av stunden. Vi hörs ?kramisar

2 svar på ”Ett år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *