Lille juleafton

Nu sitter vi och myser och äter äbleskiver. Ja ni som inte kommer från Danmark undrar säkert vad jag pratar om. Lugn jag ska visa er men först ska ni få se hur det gick med fågelmaten och vad vi har gjort idag. Jag vaknade först och smög ner och drack en kopp te med lite fin julmusik till. Sen var det dags att ta tag i fågelmaten, jag vet inte om fåglarna lyckas att få tag i dom. Det får jag se imorgon.

Tyvärr gjorde jag snörena för korta. Det får bli bättre med nästa omgång. Under tiden medan jag höll på att baka några bullar åkte Le och fixade några ärenden. Ett var att hämta Hj. Så nu är vi fyra hemma. Bi gjorde snöbollar och jag pratar inte om riktiga snöbollar utan godissnöbollar. Gjorda med karamelliserad mjölk,kokos,kokosmjölk och sen rullar du dom i krossad polkagris. Tror ni att det kan bli gott.

Så duktig Bi har varit. Vi har även fixat med chokladbollar och sen gjorde vi knäckbräck istället för vanliga knäck för formarna var slut.

Vi har haft så roligt för Hj satte på bra musik så det blev dans för hela slanten. Det kan behövas för han kom hem med tre kilo godis från hemmakväll. Vi här hemma firar dansk jul, så vi har ätit frekedeller med grönlangkål och potatis som steks i socker.

Sen lagar vi äbleskiver.

Nu har vi suttit och pratat och haft så mysigt. Kul när barnen kommer hem och i morgon ska vi hämta Lu på Arlanda. Så kul. Vi hörs Kramisar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *