Jaha då var julmaten inhandlat

Lite kul jag hittade min gamla inköpslista från förra året, så det var nästan bara att kopiera den. Det är det härliga med jultraditioner att man inte behöver tänka så mycket man gör bara som man alltid gör. Dock innan vi gick och handlade så städade jag kylen och skafferiet. Ja ni läste rätt vi gick till Ica maxi. Jag behöver mina steg och så hade jag ett ärende till posten. Så mycket folk på posten men det stod ett helt gäng med tomtenissar så det gick snabbt. Vi hade bestämt att vi skulle gå dit och börja plocka varor och le skulle åka till systemet. Sen kom han och hjälpte oss med resten.

Här är lite av maten vi köpte. Det hände något roligt i butiken, det var på slutet så jag var dötrött. Le frågar mig hur många grönkålspåsar vi ska köpa och jag som är trött vill luta mig på glaset i frysdisken men problemet är att luckan är öppen så jag ramlar ner bland ärter,grönkål och annat. Väl hemma blev det pizza och mer bakande.

Nu blev det lite lussebullar och sen har Bi lovat baka hallongrottor. Mitt i allt ringde äldsta sonen och sa att han kommer på Söndag. Snyft två barn som inte kommer vara med, men som tur är så kommer han till julafton. Min dotter sviker familjen och reser helt bort.

Grymt besviken, den smakade som vanlig jordgubbsglass. Jag la på lite extra marshmallows.

Jag tänkte baka pepparkakorna men då upptäcker jag att degen som har legat i kylen har blivit stenhård nästan som om den är fryst. Går inte att skära i den. Så kul. Vi hörs kramisar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *