Vilken god middag vi har ätit idag.

Jag och Bi vaknade tidigt idag och det var bra för vi har en hel del att göra. Först hade vi en mysig pratstund innan vi satte igång och bakade saffransskorpor. Jag fick även gjort fågelmat. Jag la upp en film på Insta, där visar jag hur jag gjorde.

Sen skulle vi in till stan för Bi skulle köpa julklappar till sina två bröder och jag skulle hitta en liten sak till vår äldsta son. Vår julklappsletande slutade riktigt bra, förutom att jag saknar en julklapp till julklappsleken. Ja vi ska testa att spela julklappsleken. Jag har sagt att alla ska köpa två julklappar, de får kosta max 50kr för Vi har en fattig student i familjen. Vid sju tiden skulle vi möta Le vid restaurang Knut. Där började jag med ett glas midvinter som är en drink med äpple kanel och vodka. Så god.

Dom andra tog rom, hjortron och mynta. Sen blev det hälleflundra för mig och Bi tog mandelpotatis gnocchi. Le tog en Wallenberg.

Alla var supernöjda med maten. Till efterrätt tog jag och Bi en katrinplommonbrule. Den var god men den vanliga är godare.

En mysig liten restaurang. Tyvärr har min telefon gått och dött så jag tog bilderna med Le telefon. Han har sämre kamera i sin telefon. Nu sitter vi hemma och dricker röda mulen som vi köpte idag på Nks teavdelning. Må så gott Kramisar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *