Wow vad vi har varit duktiga

Vi klarade det, alla kunderna har fått sina paket ivägskickade och vi hoppas nu att posten och Dhl gör sitt jobb. Så nu är det dags att ta tag i julen men först gick vi till företagsposten och lämnade lite paket. Sen traskade vi till affären och handlade för att komma igång och baka. Vi är inte så smarta för vi köper en säck på 5 kilo vetemjöl plus en massa annat men med rätt inställning så går allt. Väl hemma sjunker vi ner i soffan som två döda sillar. Efter maten åker le och bi och pantar årets skörd. Vi fick ihop 350kr. Jag stannade hemma och började baka. När barnen var små kunde jag o Le stå och baka till långt in på nätterna. Vi bakade en massa olika sorter. I år får varje familjemedlem önska en kaka var som vi ska baka. Det var så kul att baka i år för nu fick vi mycket hjälp av Bi och han tycker det är kul. Han ska tillochmed göra dom sista rimbobullar som ska in 1.30. Tur att han är nattuggla. Vi har bakat kärleksmums,enkla wienerbröd,rimbobullar,mjuk pepparkaka,deg till pepparkaka och chocolate chip cookie med ingefära och vit choklad. Nu sitter vi i soffan och smakar på en del av kakorna, så goda. Vi hörs imorgon Kramisar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *