Ljus från Ester och Erik

Åh nu landade jag i soffan och jag är så trött, ja jag vet att jag har ett par sådana kvällar framför mig då jag kommer störtdyka ner i soffan. Det är bara kul att ha mycket att göra i företaget. Nu till något helt annat kommer ni ihåg att jag köpte ljus från Ester och Erik och att jag la upp en liten filmsnutt på Insta där jag packar upp lådan.

Nu tänkte jag visa er hur jag gjorde med ett par ljus. Dom andra ljusen ska jag ha till julbordet. Jag går fortfarande och klurar lite på dukningen men det lutar åt vit,grönt och guld.

Förra året var vi i Spanien och då plockade vi med oss några kottar hem. Jag tänkte redan då att dom ska man spraya med guldfärg och sen ska vi plocka fram dom till jul. Jag tyckte att det blev snyggt. Nej nu kallar sängen på mig och mitt pussel. Jag avslutar varje kväll med att lägga pussel på min padda. Så roligt, jag har ingen aning vad jag bygger. Vi hörs Kramisar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *