Vilken härlig söndag

Jag måste berätta om min härliga söndag. Vår gamla diskmaskin har gått sönder och jag ville vänta med att köpa en ny tills vi ska renovera köket men först ska vi fixa till tvättstugan. Planerna är att vi ska sätta igång efter julen. Men jag hittade en diskmaskin på nätet så nu har Le varit och hämtat den. När vi ska koppla in den är slangen för kort så vi måste åka och köpa lite grejor till detta. Men först ska vi till en julmarknad som ett gäng konstnärer hade ordnat i en gammal villa. Ja där var många coola saker men jag var lite stressad för vi skulle hämta vår äldsta sons flickvän på stationen. Här kommer lite bilder från marknaden.

Om man ville kunde man sätta sig och göra egna fina ljus men vi hade tyvärr bråttom då vi skulle hämta äldsta sonens flickvän på tåget för sen åka till Arlanda och hämta honom själv.

Vi hade världens problem att komma fram till stationen och vi körde fel hela tiden.Det blev så tokigt att vi måste vända och tänkte oss att göra en liten olaglig u-sväng men vi fick tänka om för plötsligt kom det ca tio polisbilar. Då kom vi på att det var nobelkortegen som var på väg till konserthuset. Dock fick ja se en massa fina juldekorationer. Jag har läst om att det ska finnas någon ljuspromenad i Stockholm, den borde man gå. Får se om jag hinner.

När vi kommer fram till Arlanda visar det sig att hans flyg är försenat så vi tre sätter oss att fika. Vi hade så mysigt.

Titta på flaskorna dom har fått tomteluva på sig, är det inte för gulligt. Sen kom han med stort ❤️ Det var ett halvår sen jag såg han senast, så det blev mycket pussar och kramar från oss alla tre.

Som tur var hade vi fixat med långkok av en köttgryta och sen hade jag köpt en god efterrätt på picard. Titta så fint det var. Så när vi kom hem mycket senare än vad vi hade räknat med så kunde vi nästan bara sätta oss att äta. Tur var det för vi var jättehungriga.

<<
t här lilla pepparkakshuset var en glasstårta. Man fick även med bakgrunden som ni ser på bilden. Man ville nästan inte skära i den. Vi hade så trevligt vid matbordet, dock saknade jag resten av familjen. Jag skriver det här på måndagen för jag hann inte skriva igår och nu har jag precis fått höra att hans flyg hem var inställt så han kommer antagligen hem igen. Det gjorde han inte utan han stannade hos flickvännen. Hon skulle bo på hotell för hon skulle stanna kvar och jobba lite. jag kan förstå dom och vi kommer snart se han igen för nu är det inte långt kvar till jul. Vi hörs imorgon Kramisar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *