Jag har badat och det var så skööööönt.

Det är så mysigt att göra saker ute tillsammans och sen gå in och fika. I dag har vi fixat det sista med julbelysningen och det blev så bra. Svårt att visa på bild. Vi har även fått ner sockertoppsgranarna i sina krukor. Vi fick borra hål i krukorna så att vattnet kan rinna ut. Jag har så många julkulor som bara ligger och tar plats så då tänkte jag, jag hänger lite ute. Som sagt det blir fort mörkt och så var det kallt ute, men vi blev färdiga.

Ja jag vet att väggen inte är så fin men det är ett projekt vi ska ta tag i.

Ska ha mer granris utanför dörren.

Ser ut som det brinner i granarna.

Efter all slit kom belöningen.

Jag fick äntligen använda min badbomb och bada. Ja det var så skööööööööönt. Jag njöt, dock glömde jag att lägga min ansiktsmask. Det får jag göra en annan gång. Efter en lång och rolig pratstund med Ax så ska vi mysa lite i soffan. Imorgon kommer min äldsta son på en snabbvisit, tyvärr flyger han redan hem på måndag. Vi ska även gå på julmarknad, men det får ni höra mer om i morgon. Kramisar ?

2 svar på ”Jag har badat och det var så skööööönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *