Ingen bra dag i dag

Först bråkar jag med fyndig, men en kund där ute blir glad. Han får både produkten och alla pengar tillbaka. Så är det när man är ett litet företag, då behöver man hjälp av dom större jättarna. Sen var alla jiffypåsarna slut, så jag hade beställt nya på Claes Olsson. Jag hade väntat ett par dagar men i dag kom dom. Jag är smart så jag tar med mig en stor Ikeakasse och där i stoppar jag i den stora lådan. Efter ett tag inser jag att jag aldrig kommer orka bära hem den. Den är jättetung och väldigt svår att hålla i. Så då kommer jag på den smarta idén att dra påsen i snön. Det ända stora problemet var att snön håller på att smälta bort, så vissa ställen var det inte bra att dra väskan. Så när jag kommer hem har väskan gått sönder och fukt har trängt igenom lådan och vissa av påsarna var lite blöta.

Så nu har jag tröstätit. Jag fick inga lussebullar igår och le är på julbord. Så jag tycker lite extra synd om mig själv

Nu har jag packat klart för i dag. Så nu blir det en clementin och en kopp te.

Jag kom på att jag skrev inget igår men jag hade en mysig kväll på mos med Hj. Vi åt på max och deras vegetariska mat är så gott. Alltid kul att gå och titta på inredning med honom, vi bestämde att i mellandagarna ska vi gå och titta efter lampor och nya barstolar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *