Första advent

I dag började vi med att packa alla era beställningar och till slut fick vi slut på påsarna som vi packar i. Ett kul problem, så efter en väldigt sen frukost åkte le iväg och köpte fler påsar och ännu fler slingor. Ja allt tog väldigt lång tid så vi bestämde oss för att ha en fixardag och ta julmarknaden nästa helg. Det blir ju mörkt så snabbt. Vi skulle även åka hem till H och adventsfika men det blev inställt. Det är alltid så jobbigt att hitta parkering där han bor. Där finns möjlighet att parkera på gatan men det får man inte. Konstigt tycker jag, där bor en massa människor var ska deras gäster parkera sina bilar. Det känns ju väldigt konstigt att parkera väldigt långt bort. Nej kommunen får tänka om.

Nu är vi nästan klar med framsidan, vi saknar att sätta sockertoppsgranarna i krukor och även lite belysning till granarna.Jag tänkte ha två granar vid trappan.

Jag ska även pynta lite där ute. Försökte ta en bild på ljusen men det blev inte så bra. Ser ut som en landningsbana. Slingan går längs hela uppfarten och vår uppfart är ca 25m, så ni förstår vad jag talar om. Ska se om jag kan ta en bild dagtid. Ni får istället för en mörk bild en bild på min julros .

Dags att sy lite, vi hörs och må så gott. Kramisar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *