Nu har jag äntligen fått en julros

Varför vaknar man så tidigt när det är helg. Klart det är skönt när hela huset är tyst. Jag går ner tar en tallrik med jordgubbsfil och havrepuffar, sätter mig i soffan sätter på lite musik och njuter. Så det är en bra start på dagen, sen blir den lite mer livlig. Vi åker iväg och gör en del inköp, lite fler julklappar och lite mer julbelysning till trädgården. Jag fick även en julros med mg hem. Vi köpte även konstgjorda växter till den nya vasen, för vi har bestämt oss för att bara ha konstgjorda växter i just den vasen. Jag visar bilder imorgon för det var för mörkt att ta bilder när vi kom hem. Nu sitter vi i soffan och äter choklad och dricker upp resten av vinet. Ska jag sammanfatta så har det varit en bra dag, trots att jag inte känner mig helt kry. En seg influenca jag har åkt på. Nej det här är den här bilden jag kan bjuda på idag.

En fin bock och det är inte Gävle bocken. Hoppas att Gävle bocken får leva. Nej nu ska vi fortsätta mysa. Vi hörs och må så gott. Kramisar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *