Lite mer julpynt!

Det är lite kul när det är Le som får en idé om julpynt. När vi handlade blommor köpte vi även blommpinnar . Det brukar alltid va jag som står för dom tokiga sakerna,men iallafall så fixade han någon typ av dekoration till vasen.

Kan bara säga att bordet är Lu, han har ju lämnat hela sitt hem hos oss. Vi har inte riktigt samma smak när det gäller inredning. Jag är så glad för i dag kom jag igång att gå på löpbandet, jag har ju varit sjuk och inte orkat men nu är jag tillbaka. Jag har precis pratat med Lu och fick reda på att på söndag vid fem ska vi hämta honom vid Arlanda. Han ska fixa med en grej och sen flyger han hem på måndag. Ja man får vara glad för det lilla. Nu blir det lite te och säkert kommer en eller flera pepparkakor slinka ner. Vi hörs o må så gott Kramisar?

6 svar på ”Lite mer julpynt!

  1. Skulle vara kul att se hela bordet inte bara bodsytan….Ludwigs alltså……jag gillar hans smak. Bordet verkar fint…..mer i min smak.

      • Tzzzzzzzzzz, när jag blir frisk kan du ju bjuda på en kopp fika istället så jag kan få se bordet. Då kan jag ju få se din nya frisyr också, skulle vara trivsamt. Kan ju vara en lagom promenad för mig fram och tillbaka till er. Det är väldigt lite fika tycker jag…..konstigt när man bor så nära…..!?

  2. Hon klippte väl för hårt så det blev för kort…..det är säkert snyggt men vet precis hur det känns själva känslan att du ville ha en tuff kort frisyr men kanske inte fullt så tuff!? Det är nog mest du som känner så, andra tycker nog att det är snyggt.
    Vet du min faster började tappa allt hår igår, hon var rätt deppade över att tappa det igen pga behandlingen så hår är en rätt viktig grej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *