Wow jag är färdig

Vilken härlig känsla det var att vakna och inte behöva släcka en brinnande hals. Jag har väl dödat min hals med all vitlök jag har druckit. Tur att jag inte har träffat någon för jag kan tänka mig att jag stinker vitlök. Nog pratat om detta, nu ska vi prata om något mycket roligare. Jag har berättat för er att jag har gjort något och nu kan jag visa er vad jag har hållit på med. Hoppas att ni gillar dom .

Jag har en till att visa men nu krånglar läsaren som man kopplar till datorn, så jag måste köpa en ny. Typiskt nu när jag ville visa er. Min tanke är att man beställer själv vad det ska stå och hur många kort och vilka. Du kan maila till anettersandell@hotmail.com eller gå in i butiken formofunktion.com. Där kan du läsa mer om detta. Just nu har jag fyra vimplar klara men kaninerna ska vara med i en adventskalender hos creativethingsByErika . Hoppas att ni gillar dom.? Tävlingen kommer komma upp på Insta, jag har två Insta ett privat anetteronnow eller formofunktion. Kommer även visas på creativethingsByErikas Insta.

Nu ska jag dricka ännu mer vitlökste. Vi hörs o må så gott?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *