I dag har jag plockat fram lite stjärnor och adventsljusstakar

Jag kom på att det är ju första december på fredag och inte på söndag. Vi tänder alltid alla ljus inomhus och utomhus första december men första december brukar ju infalla till en helg. Vi är klara med alla ljusen inomhus men vi får fixa ljusen ute i helgen. Det är lite pyssel med julen. Jag är även lite sugen på att baka några saffransbullar till helgen med vit choklad. Vi ska iallafall inte göra någon kalender till barnen utan jag har köpt en till Le som han ska få på fredag. Jag fick en sån fin av honom förra året, så nu är det dags för honom. Ska se om vi också kan gå på någon julmarknad i helgen. Ja annars kämpar jag på med min influensa men till helgen ska jag vara frisk. Nu ska jag dricka ännu mera te. Vi hörs och må så gott. Många Kramisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *