Hej nu börjar jag att komma tillbaka

Varje dag tar jag en liten bit ingefära i mitt morgonte och jag tror att det har hjälpt mig för jag har klarat mig ganska så bra ifrån förkylningar. Har jag blivit förkyld så har förkylningen försvunnit snabbt men inte den här gången. Jag har sovit i två dygn och jag har pendlat från att ha varit en zombie och sen lite bättre. Jag är fortfarande inte så bra men jag behöver inte ligga nerbäddad. Så just nu dricker jag en massa varma drycker med vitlök och även lite Jägermeister. Allt för att bli bra. Jag kom till att tänka på en sak när Le var sjuk så fanns jag hemma och tog hand om honom men när jag var som sjukast då var jag helt ensam och när jag har feber är jag helt borta. Du kan ju vabba för att ta hand om dina barn men kan du vabba för att ta hand om din man eller fru. Nu längtar jag bara efter att bli frisk och kan börja blogga ordentligt igen. Vi hörs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *