Jag finns här

Jag finns här men det är allt jag gör. Min man lyckades smitta mig så jag går här hemma som en zombie. Det var ett tag sedan att jag var så här dålig. Jag dricker varm mjölk så det snart sprutar ur mina öron. Tur att dottern min inte hade ställt till med födelsedagskalas, för jag hade inte kunnat komma. Vi pratade om att träffas och ta en drink i helgen. Så då får jag vara frisk. Jag ser att snön har kommit men det ska tydligen bli varmare igen. Läste i tidningen att vi får fler läskiga fästingar och att de klättrar längre upp i landet. Det beror på att vi har fått det varmare. Hoppas att jag får sova bättre i natt, inte helt lätt att halvsitta i sängen och sova. Ska gå och lägga mig igen och dricka ännu mer varm mjölk. Jag som i vanliga fall aldrig dricker mjölk, min mage undrar säkert vad jag håller på med. Godnatt från sjukstugan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *