Tack för en trevlig middag

I dag har jag faktiskt tagit fram lite julsaker, ja jag vet att det är tidigt men jag ska förklara varför jag har tagit fram dom redan nu. I dag har vi en lugn dag, vi ska på middag hos sonen vid sju på kvällen så vi har gott om tid att göra annat. Jag vet att ju närmare vi kommer julen ju mer får vi att göra i företaget och I morgon ska vi även fota lite igen. Vi ska även förbereda black friday. Jag behövde även en julgran till fotograferingen och jag ska även göra något till fåglarna men det får ni se sedan. Så nu vet jag att jag behöver ett antal glödlampor till alla julstjärnor och att jag inte hittar vår adventsljustake. Får leta mer. Nej nu vill jag berätta om den trevliga kvällen. När vi kom stod Hj och lagade mat, vi kom lite tidigare för vi hade med oss en brandvarnare som vi skulle sätta upp. Vi trodde först att vi behövde borra men som tur var så fanns dubbelhäftad tejp på brandvarnaren. Så det gick lätt att sätta upp den. Vi säljer bra saker men tyvärr blev inte bilden på brandvarnaren så bra. Okej han bjöd på en jättegod fiskrätt och efter det blev det lite lektion i hur man putsar sina skor. Han har precis köpt nya boots som man ska fixa med innan man går ut med dom. Vi lyssnade på musik och pratade. Sen avslutade vi kvällen med godis och chips och filmen blade runner. Vi behövde se om ettan för vi ska gå och se tvåan på bio. Jag kan säga er att filmen håller fortfarande trots att den har 35 år på nacken.

Ser det inte gott ut.

Här ser ni själv att bilden inte blev så bra men den är så snygg, finns i flera färger. Nu är det dags att sova. Godnatt och Kramisar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *