Nu är jag arg och ledsen

För ett tag sen satt jag och läste tidningen, tyvärr hinner jag aldrig läsa den på morgonen. Men där fick jag se något som gjorde mig så upprörd för nu har presidenten Trump tänkt att häva förbudet på trofejakt på elefanter alltså hur dum i huvudet är han. Här kämpar en massa människor för att vi inte ska utrota elefanterna helt och hållet och så slänger han ur sig något så hemskt. Vad kan man göra för att hjälpa elefanterna. Något måste vi göra. Varför finns det människor som kan tänka sig att jaga och varför finns det människor som kan tänka sig att köpa djurprodukter.Vad hände i deras liv att dom finner ett nöje i att skjuta djur, jag förstår inte. Ni som fortfarande köper päls, sluta med det. Köp inte päls på mössa,skor nyckelringar eller vad som helst. Jag har tillochmed sett vissa klä sina barnvagnar med päls, alltså tänk efter. Nu kan du köpa så snygga fuskpälsar som ser så verkliga ut. Nej jag blir så upprörd. Tur att jag fick ett så gott vin till maten, jag fotograferade flaskan så jag ska komma ihåg. Jag glömmer annars alltid bort vad dom heter. Så dags att fortsätta fredagsmysa. Må så gott Kramisar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *