I dag hade jag på mig novembers happy sock

För några dagar sedan köpte jag novembers happy socks och idag använde jag dom. Man blir faktiskt lite piggare med glada strumpor. Jag tycker det är extra kul att männen har börjat klä sig mer färgglatt. Älskar skjortorna med lite mönster på kragen och vid knapparna. Det har hänt mycket positivt med herrmodet. Jag tycker det är kul att följa med min man eller sönerna och handla kläder. Det finns så mycket snyggt.

Jag hörde precis på nyheterna att man ska ställa upp mikrofoner i oroliga områden. Ska tydligen ta upp ljud från skott och smällar, så att polisen kan komma snabbt till platsen. Jag känner så här, Sverige är inte lika säkert längre, så jag tycker att man ska göra allt för säkerheten. Nej Nu ska jag gå och fixa lite varm mjölk till min förkylda man. Må så gott Kramisar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *