När jag får något i huvudet har jag svårt att släppa det.

För ett tag sedan såg jag ett gott bröd i butiken men då det inte var något nyttigt bröd och att det var en vanlig dag så tänkte jag att jag köper det till helgen. Det skulle jag inte ha gjort för när jag har varit i butiken har jag gått till brödavdelningen för att se efter brödet. Nej inget bröd och så har det hållit på i flera veckor. Jag ger aldrig upp och i dag var det min dag för brödet fanns där, bara två stycken. Jag tog snabbt en, nu får jag hoppas att det är gott. Längtar redan till lördagens brunch.

I dag har jag pratat i telefon med min äldsta son, åh vad vi saknar honom. Vi får hålla alla tummar tår att han kommer hem snart.

Nu ska jag tända ett ljus och ge min man en kopp varm mjölk.Han känner sig förkyld. Må så gott. Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *