I dag blir det ett besök hos frissan

Ja igår fick jag verkligen testa att gilla läget och det gick sådär. Jag åt lite choklad och det kändes inte bättre, snarare tvärtom. Jag försöker att inte äta godis på vardagarna, så det var därför jag inte tyckte att äta choklad var en bra idé. Dock var det jättegott. Jag ska få hjälp av A med bilderna i helgen, så vi får se om han kan fixa det. Nog pratat om detta.

I dag fick jag ett ryck och klippte mitt hår i en helt annan frisyr. Nu är det väldigt kort, alla på salongen tyckte att det var snyggt. Jag själv gillar nog mitt gamla hår mer men jag kommer säkert att vänja mig. Efter klippningen möte jag upp H som skulle följa med till mos o köpa en försenad farsdagspresent. Först skulle vi bara gå en snabbis till slöjdaffären, jag letar efter en tråd och jag tror jag hittade den. Sen ville jag till Åhléns och köpa en basker, jag kunde dock inte bestämma vilken färg. Ska jag ta en grå eller röd. Det blev till att jag väntade och tänkte att mannen min skulle få vara smakråd när vi möttes i mos. Hj köpte pressokannan och jag blev ägare till en grå basker.

Här skojar Pernilla med mig.

Nu ska jag bara vänta på att håret ska växa men först en kopp te. Vi hörs må så gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *