Jaha då var den här dagen snart slut

Var tog den här dagen vägen. Jag fick inte gjort det jag hade tänkt mig. Jag skulle ut och köpa födelsedagspresent till min dotter. Hon fyller år på tisdag. Jag skulle även handla mat för söndagen. Det fick jag inte heller fixat utan vi har suttit och fixat företagets black friday, det får ni inte missa. Där kan ni få tag på många bra julklappar. Varannan timme kommer vi lägga upp en ny produkt. Spännande, sen skulle jag även lämna tillbaka böcker till biblioteket. Det är så konstigt vi brukar alltid helghandla på fredagen men den här fredagen blev det inget och då blir allt så fel. Nu är mjölken slut och vi fick äta rester. Risalamaltan blev inte bra, så söndagsmiddagen blev ingen höjdare. Nu ska jag sjunka ner i soffan och dricka en varm kopp te och sy lite. Bra avslut på den här söndagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *