Jag är inte glad

Jag har nu i flera månader suttit och arbetat med privata bilder. Jag förde över bilder från min telefon till datorn. Där satt jag och delade upp alla bilder i olika mappar. En till företagsbilder, familjebilder,snyggabilder,matbilder och till en fotoram. Jag började hela det här projektet för jag har en fotoram som man stoppar in en usbsticka, så jag höll på att välja ut bra bilder. Jag gick även igenom alla våra vanliga fotoalbum och fotolådor. Så idag skulle jag visa Le en bild och då upptäcker vi att flera månaders jobb har gått åt skogen. Så nu ska jag gå och trycka in choklad i min mun.????????????

4 svar på ”Jag är inte glad

  1. Men då Anette…….vilken katastrof…..uj uj uj lider med dig faktiskt!Usch vad hemskt! Nu måste du skaffa en extern disk för bilder och annat viktigt!!!!
    Tur att du är slimmad och rätt vältränad så du kan äta massor av choklad!!!
    Kram Kicki
    Ps. Jag har feber och ont i kroppen och är allmänt dålig just nu Då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *