Nu är jag helt slut efter en väldigt lång dag.

Det är så roligt att jobba med en fotograf, jag springer runt och servar alla hans önskemål. Vi blev klara med det vi hade tänkt oss, vi ska ta en ny omgång till nästa helg. Dom här bilderna kommer ni få se på FormoFunktions fb och Instagram. Efter det fick vi jobba med momsen och vi har tyvärr inte varit duktiga och förberett oss utan vi fick göra allt på en gång. I dag är det farsdag, tyvärr så bor två av fyra barn inte i Stockholm. Så det blev inga besök av barnen och Sen så jobbade E idag men vi firade ju redan lite i fredags. Som tur är finns mobilen.

Nu har jag precis smakat whiskey som A hade fått i present. Det var så äckligt, jag kan inte förstå hur man kan tycka det är gott. Nej nu ska jag koppla av lite innan det är dags att gå och lägga sig. Må så gott Kramisar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *