En väldigt lång dag och nu har vi även ätit skräpmat två dagar i rad.

I dag hade vi en lång lista att arbeta oss igenom men en väldigt rolig lista. Så ingen lång brunch idag utan en snabbfrukost. Först åkte vi till posten och hämtade ut ett paket. En liten sak som L ska få första december. Jag visar den sen. Sen åkte vi till nordiska galleriet. Vi blir inbjudna till deras utförsäljning av fina saker. Förra året såg vi en vas vi ville gärna ha men då struntade vi i den men i år blev den vår.

Ni ska få se den sen när den kommer på plats. Måste bara visa den här coola stolen. Du vänder på den när du ska sitta i den.

Vi var så glada men när vi kom till bilen vad fick vi se då, jo en jävla parkeringsböta. Det var jättesvårt att hitta någon bra plats att parkera bilen så då ställde vi oss där alla andra stod med sina bilar. Ja och det skulle vi inte gjort men strunt samma då åkte vi till nästa punkt på listan. Bauhause där skulle vi ha några nya glödlampor till badrummet, har nämligen tröttnat på att ha mysbelysning eller att inte se så bra. Vi hittade även en stång på 3 meter som tur är är det en stång som du kan fälla upp och ner. Vi ska ha den och rensa våra hängrännor. Nästa punkt var att titta lite på kläder men innan vi gick på kläddjakt fikade vi på espresso hause. I dag har det varit mycket folk i rörelse men vi hittade ett litet bord där vi kunde äta vår varma bagels.

Sen började vår kläddjakt, jag fick köpt november månads happysocks och le två par jeans.

Nu åkte vi till den andra posten och hämtade ut ett pakett till.

Sen var det dags att handla mat och nu var vi så trötta och hungriga att vi stannade vid burgerking och köpte med oss mat hem. Nu ska vi bara sitta i soffan och inte röra oss ur fläcken. Må så gott många Kramisar.

2 svar på ”En väldigt lång dag och nu har vi även ätit skräpmat två dagar i rad.

  1. Vilka hemska priser de har på Nordiska Galleriet………ingen människa med normal lön kan ju handla där! En del fina saker men de köper man ju ev. på auktion när de dyker upp i stället, om man har fastnat för något speciellt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *