Middag hos dottern och hennes pojkvän.

Ja det är lite mysigt att bli bjuden på middag. Vi hämtade Hj vid stationen, tyvärr fick vi vänta ett tag då det var strul med tåget. Vet ni vad vi gjorde då vi satt i bilen och lyssnade på julmusik. Mix megapol har ju. kört igång med julsånger dygnet runt. Jag kom till att tänka på en sak att håller ni med om att engelska och amerikanska julsånger är mycket bättre än svenska julsånger. Jag får en helt annan känsla, jag kan se en öppenbrasa och en massa mys framför mig. Okej när vi kom hem gick vi till pizzerian och beställde pizzor. Sen åt vi och pratade om allt möjligt. En trevlig kväll. Alltid kul att träffa sina barn.


Sen fick jag äntligen min beställning från hunkenmöller. E har glömt att ta med dom och jag har glömt att påminna henne. Men nu kom vi ihåg och dom är Så bra och snygga.


Nu är vi hemma igen. Skönt att krypa in i pyjamasen och dricka te och lyssna på regnet som smattrar utanför. Må så gott Kramisar.

2 svar på ”Middag hos dottern och hennes pojkvän.

  1. Middag hos dottern och hennes pojkvän………..sen i inlägget skriver du att ni när ni kom hem gick och beställde pizzor…..kan inte ha varit mycket de bjöd på om ni måste köpa pizza efteråt…..konstigt! Var det bantarmiddag kanske hehehe!!!!!????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *