Hur tänker ni på när det gäller julskyltning.

Känns lite konstigt att sitta och lyssna på sommarpratarna i november men jag har ej hunnit att lyssna färdigt på alla. Nu lyssnade jag på Sven Melanders sommarprat, det tråkiga är att du får inte musiken till. Jag tycker det är så roligt att lyssna på musik som du själv inte valt. Ibland upptäcker man nya artister, dock inte nu. Sven Melanders sommarprat var väldigt bra och man fick skratta en del. Häromdagen lyssnade jag på en filosof och det var så tråkigt. Hon lyckades inte fånga mig men jag var duktig jag lyssnade på hela. Som ni förstår så tar jag dom i ordning. 


Men det var om julskyltning jag tänkte prata om. Jag kommer ihåg när jag var liten så var julskyltning något speciellt. Folk gick ut på en söndag och tittade på allt pynt, det blev startskottet för julen. Vi pratar om 1 december. Nu börjar man tidigare och tidigare, jag skulle önska att man kunde vänta till första december. Att allt kom på en gång om ni förstår vad jag menar. Jag kommer ihåg att fönsterna var täckta så man inte kunde se julskyltningen och sen tog alla butiker bort pappret på samma dag. Så mysigt. Dricka glögg och äta pepparkakor. Jag älskar julen men den här julen kommer inte kännas lika rolig för min dotter ska inte vara med. Vem ska jag nu duka med och få ordning med julgranen. Nu blir jag ensam tjej med fyra killar, men så är det väl när barnen blir vuxna. Så ni som har små barn njut och gör deras jul till något fint. Ett tips till er som vi gjorde var att vi åt pepparkakor och läste en liten bit av en berättelse varje dag. Vi hade delat upp den i 24 bitar. Jag kommer ihåg att vi delade på uppgiften att läsa, för den som läste kunde inte äta pepparkakor. Nu blev jag sugen på pepparkakor men inte förrän 1 december får vi äta kakorna. Nej nog pratat om julen. Jag kommer säkert tillbaka och pratar mer om julen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *