När man får choklad från Usa

När A kom hem igen från sin resa i USA, var han så snäll och gav oss choklad. Det bästa är att den är fylld med karamell. Så den får vi mumsa på lördag. 


I dag har det inte hänt så mycket förutom att man har jobbat. Jag har funderat rätt så mycket på sats och jag har kommit fram till att jag börjar 2018. November och december är jag fullt upptagen med att ta hand om företaget. Jag ska försöka göra ett gymprogram till mig själv som jag kan göra hemma. Träning är verkligen en färskvara. 

Nej det kommer bli mycket jobb nu fram till jul men på fredag ska vi göra något roligt.Det får ni höra mer om sen. Nej måste jobba lite till, sen avslutar vi kvällen med en god kopp te. Må så gott så hörs vi lite senare.

2 svar på ”När man får choklad från Usa

  1. Aha, du skall kanske på mässa i morgon fredag….!? Det skall Lotta i alla fall. Ha det fint och lycka till då med allt jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *