Här kommer jag med ett tips till er

Den här helgen har känts väldigt lång, det gör verkligen väldigt mycket att ha en halv arbetsdag. Min dröm just nu är att le kunde alltid vara ledig på fredagar. Jag tycker att det borde vara det bästa sättet att gå långsamt ner i tid, alltså när man börjar närma sig sin pension. Hade jag varit arbetsgivare så hade jag försökt att fixa det. Okej han har ett par år kvar, men drömma kan man väl få lov att göra. Jag har på Insta, bloggar och i tidningar sett att acaibowl ska vara så gott, så nu har jag också testat. Ja ja jag vet att det inte är något nytt men så gott och nyttigt. 


Du behöver en massa olika saker, ni ser kanske vad det är på bilden. Du mixar 1dl mandelmjölk,1dl bär,1 nästan hel banan och 1tsk acaipulver. Sen häller du upp det i en skål och lägger i resten av den skivade bananen, 1 kiwi,näve mullbär,1tsk chiafrön och en matsked jordnötssmör. Sist strör du över kokosflakes och sen är det bara att njuta. 

I dag har det varit trädgårdsarbete och städning inomhus.

Så belöningen  blev ett avsnitt av games of thrones och nu har jag även smakat.


Helt okej smakar precis som en magnum mandel.  I morgon ska jag på ett möte, berättar mer om det imorgon. Må så gott många Kramisar till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *