Mötet gick så bra

I dag var det svårt att stiga upp, kändes som ett tåg hade kört över en. Jag visste att jag hade ett spännande möte i dag och med facit i hand hade jag skuttad upp ur sängen hur lätt som helst. Alltså ett väldigt givande samtal med en dietist. Jag kan bara säga till er att tänk på vad ni stoppar i er och för gudskull minska ner köttkonsumtionen eller det bästa är att ta bort det helt. Hon sa att all forskning om en del av våra sjukdomar kommer hela tiden tillbaka till köttet, inte bra för oss. Vi pratade väldigt länge, tyvärr känns det som att jag inte kan göra något åt astman. Jag kunde testa ta bort mjölkprodukter men jag vet inte riktigt om jag ska göra det. Hon tyckte annars att jag åt bra mat. Då har hon inte sett mig på lördagarna, nej ibland ska man mysa.


Efter mötet gick jag och köpte några coola växter till sovrummet. 


Jag köpte fyra st så nu får jag hoppas att dom överlever, jag får ge dom mycket kärlek. På hemvägen köpte jag även en green junkie som lite sen lunch. Den innehöll kål,ingefära,gurka,citron,mango,is och kokosvatten. Har man nu sagt att man äter nyttigt då får man stå för det. Den var god och den stod först på listan, det var första gången jag handlade hos dom. Jag kommer helt klart köpa fler. Måste gå igenom listan.

Nu måste jag arbeta lite och sen ska jag dricka lite te. Vi hörs må så gott. Många Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *