När man lyckas med dukningen

Hej åh vad mysigt jag fick en stund för mig själv på morgonen. Ibland är det mysigt att vakna först och bara njuta av tystnaden. Andas lugnt och dricka lite te. Fundera på livet, var är jag nu och var vill jag vara i morgon. I går kom jag förhoppningsvis ett steg närmare min idé. Jag vill inte säga något men igår skickade jag iväg ett viktigt mail. Så nu är det bara att vänta på svar. I dag har vi inga måsten, vi kanske går till kyrkogården eller så tänder vi några ljus hemmaJag kommer ihåg när jag var yngre och man inte kände någon som dött och man undrade hur det kändes. Vilken tokig känsla,nu vet man att  det gör så ont. Jag slutar aldrig att sakna dom. 


Så vi stannade hemma och tände ljus. Vi har ingen stor tradition att gå till kyrkogården, det kan ju bero på att vi inte har någon grav att gå till. Alla vi känner finns i Skåne och Spanien. 

Nej till något helt annat 


Har ni sett mina koppar matchar ljusen och bordstabletten går också i grönt. Jag kan tyvärr inte säga att jag planerade det men jag köpte kopparna som en liten belöning efter läkarbesöket. I dag har le varit ute och dammsugit löv och jag har fått köra på det vanliga sättet.


Nu sitter vi och äter pizza och dricker vin. Så härlig lördag. Må så gott vi hörs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *