I dag gick Leif tidigt från arbetet

I dag är en sån dag som dom flesta arbetar halv dag. I morgon är det allahelgondag Så le kom hem vid två tiden. Så kul så vi packade in oss i bilen körde till macken köpte en varm smörgås med ost och svamp. Plus en kaffe och te, vi köpte även varsin bulle. Är det fredag så är det fredag. Jag köpte en kaka som hette estell, tyvärr så dog mitt batteri så jag lyckades bara ta ett kort. Sen tog vi en promenad i det fina vädret och fikade samtidigt. Älskar när man kan kombinera saker. Motion och fika samtidigt kan det bli bättre. 


Efter vår stärkande promenad åkte vi och helghandlade och det sjuka är att vi har ätit färdigt och fixat köket klart till klockan sex. Jag har även facetimat med Ax som är i USA. Nu ska vi jobba lite sen åker vi till mos och går på bio. Åh dessa popcorn är så goda. Gillar ni gamla James bondfilmer måste ni gå och se kingsman. En bra film och nu slutar vi den här långa dagen med att krypa ner i sängen och dricka en kopp varmt te. Må så gott 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *