En spontan middag som blev så mysig

Ja det här inlägget skulle kommit upp igår men när jag var nästan klar med inlägget gick sidan bara upp i rök. Så jag gör ett nytt försök idag. Som jag sa tidigare ska jag göra något läskigt idag, ja jag har sen jag föddes varit rädd för människor i vit rock. Nu klarar Jag av vit rock men jag gillar inte att gå till doktorn. Jag har fått åderbråck efter fyra barn och det är säkert ärftligt för min pappa hade det också. Jag var rädd att dom skulle säga att jag behövde opereras för det hade jag redan sagt nej till, jag har inga besvär med åderbråcken. Det ända är att det inte är snyggt men jag överlever. Vilken bra läkare jag fick träffa, så annorlunda det var. Ta bara det när man ska klä av sig fick jag gå bakom ett skynke och sen frågar han om jag vill ha en handuk runt mig. Vilken service. Jag fick testa ultraljud och han visade hur blodet gick runt. Lite svullen var jag men som han sa om du vill göra något kan du glömma semesterresan för jag får själv betala. Han sa att jag skulle gå och köpa en strumpa på apoteket. Sen pratade vi lite om mitt företag och han skulle gå in och titta vad jag hade för spännande saker.


Dom höll just på att renovera så operationssalen hade blivit väntrum. När jag satt där och väntade tänkte jag att nu har jag varit i en operationssal, så nu har jag testat det så nu behöver jag inte göra det någon annan gång. Ja ni förstår hur jag tänker eller inte tänker.

Efter jag var klar gick jag runt lite och tittade. Jag köpte oktobers happysocks, kan visa er sen. Jag hittade även fyra snygga muggar, jag visar dom sen.


Här kan man säga att man är duktig om man äter en bit. Hela den är full med små lindt.


Jag gick runt och tittade medan jag väntade på Hj, vi skulle fika men det blev istället att vi gick och tittade på saker till Hj hem. Han köpte en Eva solo termos, så snygg. Nu hade även Le dykt upp och tyckte att vi skulle äta ute. Hj beslutar sig för att åka hem och vi går till lilla Rydberg på Drottninggatan.


Jag tog en så god lasagn och le


En pasta med kött.


Tur att jag ska klippa mig nästa vecka. Sen blev det goda efterrätter.Där satt vi och hade det bra och utanför regnade det men till slut drog vi oss hemåt. När vi kom till Solna/mos sprang vi av tåget och sprang runt i mos i tjugo minuter innan dom stänger. Jag letar efter ett par speciella skor, tyvärr så hittade jag dom inte. Jag blir så glad när jag möter trevliga människor, när jag var på happy socks sa hon i butiken att jag hade en snygg outfit. Klassisk och det roliga att le hade också fått höra samma sak när han hade varit och luktat på parfymer. Mer sånt, jag måste själv också säga vad jag tycker för  man blir så glad av det. Att få och att ge. Kramisar till er?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *