En ny bok att läsa

Ja var det någon som testade att göra morotsgröten som jag tipsade om. I dag gjorde jag iallafall rätt men jag tycker att man inte ska hälla äggvitan i. Bättre konsistens utan äggvitan tycker jag i allafall . Nu hade jag även lite vaniljkvarg till.  Som jag berättat till er tidigare så går jag 10 000 steg om dagen. Ibland går jag ute eller ibland inne det beror på humör och tid. Går jag inne så läser jag en bok som jag bara får läsa där, mitt sätt att tvinga upp mig på rullbandet. För man vill ju gärna läsa. Jag är ju klar med jul i bageriet, jag läser väldigt lättsamma böcker när jag går. Så det blev en tur till biblioteket, där hittade jag till min glädje tvåan i min serie. Det har faktiskt ingen betydelse för författaren har skrivit fristående romaner, men som ni vet vill jag gärna ha det iordning. Så det här är hennes andra bok.


Jag ska först äta min smörgås med bönpastej som innehåller lite tomat och basilika. Så god.  I morgon ska jag göra något läskigt men det berättar jag om imorgon. Må så gott och nu väntar jag på att min storebror Ja ska ringa mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *