Nu ska ni få ett tips på en god gröt

Ja det känns lite konstigt att prata om gröt på kvällen men jag måste bara tipsa er vad man kan göra med havregrynsgröt. Jag såg det här tipset inne hos en annan bloggare som jag läser/följer. Hennes blogg YAYANAOMI. Dock gör inte som jag gjorde i morse, man ska blanda alla ingredienserna i en kastrull. Du ska ha en dl havregryn, två dl vatten, en riven morot, en tsk kanel,0,5 tsk kardemumma och tre kryddmått ingefära. Där smög felet in för jag har precis hällt kanel och kardemumma i kastrullen och nu ska jag hälla i ingefäran och jag tyckte att den var lite stark när jag gjorde den första gången , så jag tänkte att jag tar bara två ingefära. Tur var det för ni förstår jag fortsätter och häller i två tsk ingefära,  behöver jag säga att den var väldigt stark. Jag skulle ha kryddmått med ingefära. Sen när allt är klart häller du i äggvitan från ett ägg. Det smakar lite som morotskaka ?


Nu är allt som vanligt igen, le har börjat arbeta igen. Tre veckor gick snabbt men vi fick gjort det vi ville göra. I morgon ska jag visa er vad jag lånade på biblioteket. Må så gott så hörs vi 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *