Ingen bra dag att välja att vandra

Jag skrev inget igår men det hände inget särskilt. Bara det vanliga handla och gå på systemet. Ja jag köpte faktisk något till mig själv, kan visa det senare har inte packat upp det. Så ingen bild tagen. Nej sen blev det mys i soffan och vi har även börjat titta på senaste säsongen av game of thrones.

Det här är inte rätt bild.

I dag har vi däremot varit mer aktiva, ni kommer ihåg att jag lånade vandringsböcker på biblioteket. Så i dag plockade vi fram första turen mot lagnö.


Innan vi åkte i väg hade jag fixat två termosmuggar med varmt vatten och sen tänkte vi åka och köpa fika som vi skulle ta med oss. Jag lägger allt i min handväska och vi går ner för att ta på ytterkläderna, då le plötsligt ropar och säger att det droppar vatten från min väska. Då hade jag inte stängt muggen ordentligt så allt simmar i min väska. Först fixa det men sen kom vi iväg.


Vi fick åka gul båt för att komma över och till slut hittade vi platsen där vi skulle börja vandra. Tyvärr hade vi valt fel dag det regnade och var storm. Så här såg vår fikaplats ut.


Ser inte så mysigt ut men vi gick 6,5 km i regn och rusk. Jag kan tänka mig att det är väldigt vackert när det är sol, nu gick man och tittade ner hela tiden för att skydda sig för vinden. Nu är vi så värda vår fika i bilen men då kommer jag på att vi har glömt tepåsarna hemma när vi strulade med vattenolyckan. Kallt vatten men en god bulle.


Se så fin himmel vi hade på vägen hem. Nu sitter jag framför brasan och syr . Hörs i morgon. Må så gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *