Ja det är mysiga fredag idag

En härlig känsla att sitta och jobba och bredvid mig sitter bi och pluggar. Hoppas han fixar statistiktentan i morgon. När vi hade jobbat och pluggat färdigt drog vi in till stan. Jag hade några små ärenden att fixa, så vi tänkte att vi äter ute och sen följa honom till tåget. Dock hade vi några timmar att slå ihjäl. Först köpte jag  mina sykort och sen provade jag lite kläder, jag var ute efter att hitta vilken storlek jag har i vissa skjortor. Sen gick vi till nk och där såg jag den här coola idén.


En gammal väska har dom gjort till ett barskåp. Sen när man är på nk måste man köpa te. Visar i ett annat inlägg  vad jag köpte men ett av teet har smak av champagne och det ska jag dricka i kväll. Le fick även se en av hans favoritkakor. Vi hade en sån på vår lysning och jag tycker dom smakar äckligt. Det var min svärmor som höll i festen.


Dom är vackra men inte goda, det är som att äta luft.

Sen kom Hj till nk efter han hade hjälpt en kollega att handla kläder och skor. Själv köpte han ett par ursnygga boots på nk. Nu börjar klockan bli mycket och vi hade fortfarande inte bestämt oss för var vi skulle äta. Det ända vi visste att det måste vara nära tåget. Så vi hamnade på en kinakrog. 


Gissa vilken maträtt som är min, det var gott men lite tråkigt att äta. Dom andra var supernöjda med sin mat. Jag ville ha friterad banan men tyvärr måste vi gå till tåget. Mycket trevligt avslut på Bi besök.


Snyft där åker han iväg men vi ses till jul. Nu hemma på med myskläder och en bra film. Kramisar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *