Oj vad vi har gjort mycket idag

Först fixade vi ihop en höstgryta som ska koka i flera timmar. Vår yngsta son valde mellan tacos eller höstgryta och han var så smart så han tog höstgryta med chillismak, tortillas och tacochips. Då fick han allt. Efter det bakade jag en kaka till glassen som vi ska ha hallon till. 


Jag glömde att fota så mycket idag för jag har filmat och lagt upp på mitt instagramkonto.Medan jag bakade kakan åkte le och hämtade en släpvagn för vi tänkte slänga all skräp som vi hade samlat på oss efter sommarens projekt. Det är så skönt att få iväg det. Sen krattade jag löv och Gud va mycket löv vi har.


Fick ihop ett par påsar och det finns mer och det kommer mer löv. Det är bara att gilla läget. Sen kom H och E och vi kunde sätta oss till bords. Nu var nästan hela familjen samlad vi saknade bara Lu.


Så här blev kakan när den var färdig och den blev god. Efter en lång och trevlig middag var det dags att köra hem barnen. Så le körde hem dom och jag och Bi tog hand om köket. Så bra att jag träffade barnen för dom hjälpte mig att bestämma var jag ska träna och det blev sats. Nu har vi hamnat i soffan och jag känner mig trött i kroppen av alla lyft som jag gjort idag. Må så gott vi hörs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *