Så lätt man faller tillbaka till dåliga rutiner

Vi har just nu semester och vi har varit hemma och vi har rest bort. När man har semester känner ni säkert igen att man äter lite mer och onyttigare mat. Jag hade planer på att börja denna vecka med att trappa ner men då fick vi besök av yngsta sonen så då måste man fika och sånt.I morgon ska vi ha familje middag så då blir det efterrätt, så just nu har jag släppt allt och äter som jag vill. Alltså onyttigt men jag lovar att på måndag kör vi igen. Nej nu pratar vi om något roligare. Jag har köpt några ljungplantor som jag tänker fixa till på framsidan men just nu har jag bara ställt dom utanför. Jag o bi var i centrum för att handla mat och fixa foto till hans visum. Han har även en del papper som vi ska skriva under. Ja han ska lämna mig ett helt år för att flytta till Japan och plugga japanska. Kul samtidigt så hemskt. När vi kom hem från affären var vi så dyngsura för det hade givetvis börjat regna, så jag var inte så pigg på att ställa mig och fixa med blommorna. Det får bli en annan dag.


Vi måste snart ta bort all löv och även tända trädet. Jag brukar tända det till första november.


I dag när jag lagade mat kom jag till att tänka på när jag lagade mat till sex personer, då fick man ta fram de stora formarna. I dag var vi bara fyra men ändå åkte stora formen fram. Två hungriga fattiga studenter. Nu ska vi titta på en serie och vi ska säkert äta något onyttigt. Vi hörs kram på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *