Sista dagen i Nice

Snyft sista frukosten på vår balkong med våra två nya kompisar. I dag har vi tänkt att hyra cyklar och cykla längs promenade de anglais men först måste vi ner och känna på vattnet. Det kan jag säga er att det var inte helt lätt att balansera på stenarna. Det var rätt kallt i vattnet men det fanns galningar som badade. 


Nu var det dags att cykla, vi hade motvind så det var tufft för mig. Jag hade även problem med min sadel så efter ett tag sa jag att vi vänder så vi får medvind. Det var inte skönt att cykla jag gled hela tiden ner från sadeln så jag bestämde mig för att min sista dag i Nice ville jag inte ha såhär. Le är en van cyklist så han fick cykla lite själv och jag fortsatte att promenera. Jag älskar att gå. 


När le var klar med att cykla var det dags att äta lite lunch.


Där satt vi väldigt länge och njöt i solen, jag tror att vi hade 24 grader i skuggan. Dags att röra på sig igen och Le hittade något roligt han tyckte att vi måste fota det.


Jag behöver inte säga mer, tycker att bilden säger allt. Jag blev så glad för jag hittade min stålkanna. Varje morgon har jag fått mitt te i en stålkanna och vattnet har hållit sig så varmt. Jag visar sen när jag kommer hem, den är just nu inpackad.  Nu var det dags att äta igen, jag tycker att jag bara har ätit en massa mat hela veckan. Hjälp det finns så mycket gott att äta.Nu ska vi hem och packa och sen ska vi gå ut och äta sista måltiden i Nice oj det lät lite hemskt men ni förstår vad jag pratar om.


Här har jag lite kul när le fixar med utcheckningen, vi har tänkt gå till flygplatsen. Det är en mil dit men vi kommer gå längs havet så det kan inte bli fel. Så upp tidigt i morgonbitti. Nu har vi precis varit och köpt ett par till skor till le och Nu är det dags att packa.  Det gick väldigt snabbt att packa så när vi var färdiga gick vi ut för att äta. Vi hittade en mysig restaurang och vi beställde 


Sen avslutade vi med en 


Det måste man bara ha när man är i Frankrike. Sen gick vi lite omvägar hem till hotellet, vi vill inte att kvällen ska ta slut. På vägen hem såg jag den här underbara klänningen och de här roliga figurer.


Figurerna ser inte så snälla ut men titta på detta konstverk till klänning. Jag önskade att jag kunde sy en sån här klänning. Skulle vara kul att ha till bröllopet i mars. Drömma kan man. Dags att sova. Vi hörs imorgon och då är vi i Sverige igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *