Inte roligt att vakna till signalen av en väckerklocka

Jag försökte skriva detta inlägget i går men det blev en massa strul så nu gör jag ett nytt försök. I dag har inte hänt så mycket förutom att jag ha tagit hand om era beställningar och hjälpt fotografen. Roligare att berätta om igår. Vi hade bestämt oss för att gå en mil till flygplatsen och det var så härligt att se solen gå upp.


Väl framme vid flygplatsen gick allt bra, jag hittade några småburkar med nutella till våra lördagsbruncher. Jag fick även köpt ett nytt ysl läppstift, mitt gamla var helt slut. Det hände en väldigt rolig sak när vi stod i kön till att gå på flyget. Vi börjar prata med kvinnan framför oss, vi pratar om allt möjligt. Då hon plötsligt säger att hon har en hund och nu kommer jag till poängen för när vi var ute och åt på kvällen så såg jag en så söt hund men jag hann aldrig fråga henne vad det var för ras. Den här kvinnan som vi pratar med i dag hade en sån hund så nu har jag ett kennelnamn.


Då vi gick upp så tidigt åt vi ingen frukost, den tog vi på planet.


Helt okej, jag tog en vegetarisk sallad. Sen när vi kom hem fick vi ta hand om alla beställningar.

Nu är det dags att dricka en kopp te. Vi hörs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *