Min belöning för uppnådda mål. 

  • I dag har vi verkligen gått efter en karta. Vi har sökt upp vintage butiker på nätet och vi hittade sju adresser. Så det var bara ta på sig bra skor och ge sig ut i djungeln. Den första affären hade 4 st snygga Louis Vuitton väskor och ett par stövlar. Den här butiken har funnits i 22år men jag vill kolla dom andra adresserna innan jag bestämmer mig, så vi traskar vidare. Tyvärr var en del butiker borta och en del hade inte något jag ville ha. Nu var det dags för lite lunch som vi åt på ett mysigt torg. I dag har det varit 23 grader, så härligt. 
  • På vägen till affären gick vi förbi ett bageri som sålde dessa söta maränger.
  • Nu kommer det bästa, jag gjorde det. Jag köpte min väska.
  • Jag ska sova med den. Det var min belöning för hårt arbete och en del uppnådda mål. Go Anette.  Nu behövde jag en kopp te och en smarrig kaka för att lugna mina nerver. 
  • Nu ska vi hem och vila lite sen ska vi gå ut och äta. Nu på kvällen kände vi för att sitta vid en lugn plats och äta en god pizza och en flaska rött. Vi hittade ett jättemysigt ställe nere vid havet, där kunde vi ha en romantisk middag och sitta och lyssna på havets vågor.
  • Skenet bedrar vi var inte nöjda med personalen och där fanns inte så många kunder och trots det fick vi vänta länge på maten. När vi var klara med pizzan ville le ha en kaffe och beställer en kopp. Vi sitter och väntar och sen kommer en annan servitris och frågar om vi vill ha notan, så vi betalade och sen gick vi ner till havet. Dom får stå med sin kopp kaffe och känna sig dumma. Efter ett tag när vi tyckte vi var färdiga med promenaden på stranden och det är synd och kalla den för strand för det är en hög med stenar. Du måste ha en solstol eller en väldigt tjock madrass. Nu kommer vi till det sjuka var ska vi komma ut, då får vi syn på en trappa som leder upp till en grind som tyvärr är låst. Då får min kära man den briljanta idén att vi klättrar över staketet. Det slutar med att han ramlar men som tur är så hände det inget och det gick bra för mig att klättra över. Bakom den låsta grinden står ett gäng ungdomar och vi skrattar tillsammans för vi får se en annan trappa ca 20m därifrån vi klättrade upp. Så tokigt det kan bli ibland. Efter en lång och härlig promenad var det dags att ta efterrätten.
  • På vägen hem såg jag två coola saker.
  • Här kan man tala om en stor kruka och titta på de här söta pumporna. Dags att sova godnatt hörs i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *