Här i Frankrike får man tydligen slå barnDet var så mysigt att äta vår frukost på balkongen men efter vi hade ätit och skulle ge oss iväg kunde inte le hitta bankkortet. Vi letade överallt och skulle precis ringa och spärra kortet då jag tittar under sängen och där hittar jag kortet. Puh vi kan andas ut och gå mot första museet , villa Massena. Här bodde en av Napoleons marskalkar, Massena, i början på 1800-talet. Numera museum. En stor villa i en fin park. 


När vi är på väg till moderna museet så går vi förbi en butik som har hundvalpar till salu  i ett skyltfönster. Så söta men så hemskt.Men något annat roligt hittade jag längre fram på gatan en secondhand butik som sålde Hermes armband och annat. Jag blev kär i två armband, ska dock gå och suga lite på karamellen. Det ena armbandet tillverkas fortfarande och det andra tillverkar man inte längre. Nu behövde jag en paus och smälta mina intryck. Så det blev en glasspaus och en ny drink. Så goooot men drinken jag drack igår var godare. Det här var en strawberry rainfall, inte lika coolt som sex on the beach. 


Nya krafter och mot nästa museet och nu blev det moderna museet. Ibland undrar man över modern konst men kul var det att se. Nu kommer det en massa bilder därifrån. 

Det är vi som är med på bilden eller filmen som det var. Så coolt.

Här är vi igen. 


Efter museet ville vi inte gå hem, vi ville hitta något lätt att äta men då hittar jag en butik som säljer secondhand väskor. Jag hittade två Voutton-väskor, så nu fick jag ännu mer att tänka på. Ska det bli armband eller väska. En svår nöt att knäcka. Det är inte bilden på väskan, jag glömde att fotografera både väskan och armbandet.


Vi kunde dock köpa en liten pizza som vi sen gick och satte oss på en bänk i parken. Fortfarande värmde solen och medan vi sitter där i godan ro och äter kommer en liten pojke springande och busar med sin storebror. Då dyker mamman upp och ger han en rungande örfil i ansiktet, han springer och sätter sig på marken och gråter då kommer mamman fram och drar upp honom och skakar honom och skäller ut honom. Vi två sitter och håller på att få maten i fel hals. Det var ingen annan som reagerade. Det som hände kan man ju skriva ett helt inlägg om.


Sen efter ett litet jobbpass hemma gick vi ut och åt en god middag. Kvällarna här är helt underbara.


En mycket lång dag men superhärlig. Godnatt så hörs vi imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *