Då är torsdagen snart slut

Vi har fått två nya kompisar till vår balkongfrukost och jag har tillochmed kunnat ge dom bröd ur min hand. Så söta får bara hoppas att dom inte kallar på sina kompisar.


Efter frukosten skulle vi ut och titta lite i butiker, jag hittade faktiskt ingenting men le fick hem ett par skor och 12 par coola strumpor. Jag tror att jag tänker mycket på armbandet. Vi hamnade i ett varuhus men vi tyckte inte att det var så trevligt, väldigt trångt. Det hände en rolig sak, igår sa jag till le att vi inte har sett någon skottehund och vad tror ni händer idag. Ja vi ser tre skottar under dagen, lite roligt. Efter många besök i olika butiker är det dags att fika, i dag blev det ingen drink utan bara en cider. 


Jag älskar när man sitter bredvid varandra och tittar på folk. Det hade börjat blåsa lite och på bordet låg menyn och fladdrade så jag tänkte att nu ska jag vara lite hjälpsam så jag ställer askkoppen av glas på menyn. Tyvärr var den inte tillräcklig tungt så askoppen flyger iväg vid nästa vindputs. Nu fick servitören sopa glassplitter. Det har varit många poliser och militärer med skarpladdade vapen på gatorna idag, väldigt läskigt. Sen var vi inne i en skoaffär och där lyckades jag välte ut innehållet ur några stövlar, ja ni hör jag har varit i farten. 

Vi var inne i en cool hipster kaffeaffär.

Det här godiset ger mig kalla kårar när jag ser det för när vi var små förbjöd mina föräldrar oss att äta det. Varför vet jag inte men jag  tror att det hade något med att dom frätta sönder tänderna.


Deras spårvagnar har många turer, det kommer hela tiden nya spårvagnar. 


På kvällen var vi på konsert och lyssnade på den här countertenoren, då saknade vi Hj extra mycket. Han har nämligen en väldigt vacker counterstämma. Han har sjungit nästan hela sitt liv och är väldigt duktig. Konserten var trevlig och det var mycket folk. Efter konserten var det dags att hitta en restaurang och vi hittade en och fick väldigt god mat.Nu är det dags att sova, för imorgon ska jag hitta något att köpa. Jag vill gärna ha med något hem från Nice. Vi hörs. Må så gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *