En härlig dag i Nice

När jag ska sova är det jätteviktigt att jag har en bra kudde och tyvärr var hotellets två sovkuddar inte bra för mig. Jag vaknade flera gånger under natten med så ont i nacken men till slut kom jag på att dom hade en kudde till så jag steg upp och det kan jag säga er att rummet var helt svart inte någon ljusglimt alls. Då kom jag till att tänka på blinda människor fy fan vad hemskt att vara blind. Det blev bättre med den tredje kudden. Det bästa var att jag inte hade ont i huvudet när jag vaknade för det var det jag väntade mig. Så med glada steg gick vi ner till matsalen och åt vår frukost.Ett tag trodde vi att vi hade missat frukosten för där var inga människor i matsalen och vi såg ingen mat men efter ett tag kom en kvinna in med maten till oss. I morgon ska vi äta vår frukost på balkongen. I dag har vi gått på marknad och gått i den gamla delen av staden. Vi var tvugna att ta lite bilder från en cool lekpark.


Sen hamnade vi på en häftig marknad. 


Efter marknaden var det dags att ta lite paus och vad kan bli bättre än sex on the beach.


Nu blev ni allt lite rädda, min drink hette så. Vi satt väldigt länge och njöt av att inte ha några måsten. Ja jag skickade iväg ett jobbmail men är man egenföretagare så kan man alltid jobba. Sen var det dags igen att gåååååå och efter ett tag hände en läskig sak. Vi var på väg uppför några trappor och det var ett par som gick framför oss som hade kommit upp. Där ligger en skola så vi hör en massa ljud från barn och sen kommer en jättesmäll som lät som en bomb. Jag har aldrig sett en vuxen man se så rädd ut och vi själva blev också väldigt rädda. Vi vet fortfarande inte vad som hände. Vi beslutar oss för att gå vidare mot hamnen.


Det kan jag säga er att det inte var några små pluttbåtar som låg vid bryggorna som man brukar säga sjön suger så blev vi hungriga och hamnade på en liten restaurang. Le tog fisk och jag tog en vegetarisk risotto, tio poäng fick den här måltiden. Här satt vi också väldigt länge. Dags att gåååå igen.
Inne i den här vinaffären blev le som ett barn på julafton och jag blev som ett barn på julafton när jag äntligen hittade en vanilj eclair. Mums så gott. Nu ska vi gå till hotellet och klä om för att gå ut sen igen om vi orkar. Vi orkade gå ut och vi fick se så fina saker. Först en kvällsbild av vårt hotel.


Sen såg vi några coola konstverk från någon spansk konstnär, det som var coolt var att dom bytte färg. Även i vattnet hade dom coola färger på ljusen som sprutade upp. Vi var inte så hungriga så vi tog varsitt rött och en mini pizza. Jättetrevlig personal.Sen vandrade vi långsamt hem. Bredvid vårt hotel såg jag den här fina lampa, tror att det är en tesalong. Får titta i morgon. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *