Då flög vi iväg

Att vakna sex på morgonen var inte så kul då jag hade suttit uppe allt för länge kvällen innan. Jag har kommit på att mina blogginlägg kommer inte upp på fb men som tur är vet jag hur man ska fixa det. Så det kommer gå snabbt tänkte jag men så blev det inte. Allt gick fel och till slut var jag tvungen att ge upp. Så i morse var jag inte så pigg men resan ner till Nice gick bra. Helt sjukt vad nära staden flygplatsen ligger och när vi skulle landa fick jag känslan av att vi landar i vattnet. Även tyckte jag att landningsbanan såg kort ut, ungefär som att landa på ett hangarfartyg. Vi missade bussen med några minuter så vi fick sen stå och vänta i tjugominuter men ingen fara för då passade vi på att sola ansiktet lite, ja det är varmt folk badar i havet. Efter en kvarts åkande med bussen var det dags att hitta hotellet och det var inga problem. Helt okej hotel men det bästa är att vi har egen balkong. 


Vi satt där en stund och njöt men sen började magen kurra, våra klassiska tonfiskmackor på Arlanda räckte inte hela vägen ut. Efter en liten promenad vid vattnet hittade vi en restaurang och där beställde vi in en pizza och spenatravioli, så gott.   


Sen blev det en promenad vid vattnet igen och jag är så lycklig för jag har fått sett så många söta hundar. 


Här bor vi inte men det är ett väldigt coolt hotel, kända för sin magiska inredning.

Nu har vi precis kommit tillbaka till hotellet och nu ska vi sätta oss på balkongen och dricka cider och äta choklad och chips om jag får liv i Le för han har somnat och jag själv kan inte hålla ögonen öppna. Tror jag har nickat till ett par gånger trots att jag gjorde något så ovanligt för mig jag sov lite på flyget. Nya krafter och nya äventyr i morgon. Må så gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *