Fixardag

Jag älskar fixardagar, känslan av att man får gjort mycket. När sotaren var här så sa han att en takpanna var sönder så det är fixat nu. Jag har plockat undan alla blommor och tagit in krukor som inte tål minusgrader. Jag har även tagit in olivträdet och den andra växten från balkongen som jag inte kommer ihåg vad den heter men fin är den. Vi har även tagit bort lite löv och ja jag vet att det kommer komma mycket mycket mer löv men det var en så härlig känsla att få sopa på det färdiga altangolvet. Dock det värsta jobbet sparade vi till sist och det var att rensa plattorna på framsidan, det hade tyvärr börjat växa lite grönt mellan stenarna men det är borta nu. Så nu har vi fyllt i med Stenmjöl så nu får vi hoppas att det fungerar. Vet ni vad jag har ätit säsongens första apelsin, den var helt okej men lite torr.


Nu måste jag gå och lägga mig jag ska upp klockan sex för att ta tåget . Jag berättar mer i morgon om vart tåget ska ta oss. Jag har dock packat en stor väska. Godnatt och sov så gott. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *